TAMPOS Kapsalon Kassa Software (Point of Sale) – Kassabon en Financieel administratiesysteem voor Kapsalon branche.

TAM Kassa Software heeft zich bewezen in de Kapsalon sector. Heel eenvoudig te beheren door de gebruikers. Ontwikkeld in samenwerking met de branche is het heel eenvoudig te leren en te gebruiken.

Gebruiksrecht TAM Kassa Software voor Kapsalon is geschikt voor max. 1* pc € 0,86 cent per dag.

* Licenties worden geleverd op basis van het aantal pc’s dat u wilt benutten

Gebruiksrecht per jaar

Gebruiksrecht op TAM Kassa Software  voor één jaar. Dit wordt automatisch verlengd voor de periode van één jaar, tenzij u de overeenkomst minstens twee maanden voor de vervaldatum opzegt.

Gebruiksrecht per jaar heeft diverse voordelen:
Altijd de laatste versie;
Geen investering;
Huurbedrag als kosten aftrekbaar;
Gebruiksrecht telkens voor één jaar met een opzegtermijn van twee maanden;
Tarief per vestiging en per computer betaal alleen voor het aantal computers dat daadwerkelijk gebruik maakt van de software.

Beëindiging
Na beëindiging van de overeenkomst, ontvangt u geen nieuwe licentie, maar: U blijft toegang houden tot alle gegevens in uw administratie. Het enige wat niet meer kan, is het aanmaken van nieuwe transacties en relaties.

TAMPOS Kapsalon Kassa Software – Kassabon, Financieel administratie- en Facturatiesysteem voor Kapsalon branche.

TAMPOS Kassa Software heeft zich bewezen in de Kapsalon sector. Heel eenvoudig te beheren door de gebruikers. Ontwikkeld in samenwerking met de branche is het heel eenvoudig te leren en te gebruiken.

FUNCTIES:

Verkoop:

 • Direct afdrukken van kasbonnen of later als kopie
 • Mogelijkheid om met een touch-scherm te werken
 • Haar behandelingen
 • Producten verkoop
 • Registratie Betaalddatum
 • Ingebouwde rekenmachine gebruiken
 • Direct bestelling invoeren

Administratie:
* Beheer van uw klanten met klantenkaarten
* Beheer van leveranciers
* Beheer in netwerkomgeving met meerdere kassa’s
* Automatisch Backup en Restore

Artikel:
* Beheer van artikelen
* Artikel koppelen aan artikelgroep en artikelsubgroep

Rapportage:
* Inkomsten en Uitgaven (BTW/Omzet)
* X-rapport en Z-rapport
* Maandelijkse omzet met belastbare basis voor uw boekhouder
* Prijslijst
* Exporteren naar Excel in .XLSX formaat
* Lijst (nog) niet afgerekende kassabonnen (Bon in de wacht).

Financieel:
* Uitgaves registreren
* Rekeningschema
* Betalingsoverzicht Kassa

Meer doen met minder werk

Met TAM Kassa Software haalt u meer uit uw onderneming. U bespaart veel tijd en uw administratie is altijd actueel. TAMPOS sluit aan op uw bedrijfsvoering en hergebruikt gegevens. Hierdoor werkt u efficiënter en hoeft u nooit meer gegevens dubbel in te voeren.

Een compleet Kassa Software voor
€ 0,86 euro per dag

TAM Kassa Software is de goedkope kassa oplossing voor ondernemers die tegen de meest actuele prijzen willen afrekenen en altijd inzicht willen kunnen houden in hun kassa administratie. TAM Kassa Software vervangt uw huidige kassa software, zonder zware investeringen in hardware en software. Wat heb ik nodig voor het gebruik van TAM Kassa Software?

Betrouwbaar en Continuïteit

De eerste versie van TAM Kassa Software is begin 2007 in gebruik genomen. Het programma maakte zich snel onmisbaar bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden.
TAM Kassa Software is gebouwd op een beproefd concept en wordt voortdurend doorontwikkeld op basis van gebruikerservaringen en veranderende omstandigheden.

Jaar abonnement tegen een scherpe prijs!

Wanneer u zich aanmeldt voor TAM Kassa Software maakt u gebruik van een jaar abonnement voor een vaste lage prijs per jaar!. Zo heeft u geen risico, u kunt het abonnement per jaar opzeggen.

Geen investering in extra software of hardware

U kunt kassaverkopen afrekenen door middel van ons zeer gebruiksvriendelijke kassaprogramma. U heeft binnen 5 minuten uw gegevens ingevoerd en u kunt direct beginnen met afrekenen. Indien gewenst zetten we ook de prijzenlijst van uw kapsalon onderneming in uw kassa. Kortom, TAM Kassa Software is dé goedkope kassa automatisering die u nodig heeft.

Eenvoudig en gemakkelijk

Eenvoudig eigen artikelen en prijzen vastleggen, facturen uitdraaien met 1 druk op de knop, professionele uitstraling aan het kassapunt.

TAM Kassa Software is al vele jaren een betrouwbare partij in Kapsalon branche.

Kapsalon- en winkelautomatisering is sinds 2003 onze voornaamste activiteit. Honderden klanten in diverse branches maken al jarenlang gebruik van onze automatiseringsoplossingen. Wij kennen de kneepjes van het ondernemerschap. Voor de hand liggende oplossing die veel voordelen te bieden heeft.

Alle informatie direct beschikbaar via de relatiekaart

Direct inzicht in alle kassabonnen, facturen, uitgaves en verkopen van uw relaties. Mogelijkheid tot het maken van extra opmerkingen die, indien gewenst, onder de aandacht gebracht worden bij het selecteren van de klant.

TAMPOS Kassa Software (Point of Sale)

TAM Kassa Software | Kassa | Klanten | Debiteuren | Artikel | Artikel Groep | Artikel Subgroep | Kasoverzicht | Backup | Restore | Financieel administratie | Touchscreen | Elektrische Geldkistlade zijn er software oplossingen van TAMSOFT voor alle afrekenhandelingen binnen uw branche.

TAM Kassa Software is een unieke combinatie van eenvoud, gebruiksgemak en overzicht. Door de modulaire structuur kunt u zelf bepalen welke functionaliteit voor u van belang is. De informatie en het inzicht, die TAM Kassa Software u verschaffen, zijn onontbeerlijk voor een goed management en een goede bedrijfsvoering.

Functionaliteit
TAM Kassa Software is ideaal voor die ondernemingen die behoefte hebben aan een professionele verkoopadministratie met baliebehandelingen, artikelbeheer en klantbeheer. Een aantal specifieke functies waarin TAM Kassa Software uit blinkt:

Baliehandelingen

U kiest uw artikelen, drukt een kassabon uit met uw bedrijfsgegevens hierop vermeldt. Alle verkopen worden direct opgeslagen, zo raakt u nooit gegevens kwijt! U heeft een professionele uitstraling aan de kassa, rekent af tegen de meest up-to-date prijzen en de kassahandelingen worden ook nog eens snel uitgevoerd.

Centraal binnen de kassa software staan kassabon, waarbinnen u handelingen uitermate snel en efficiënt invoert. De module kassa zorgt ervoor dat wanneer u een postcode en huisnummer bij een relatie invoert, automatisch de straatnaam en plaatsnaam zullen worden ingevuld. U kunt direct in de kassa werken, uniek systeem voor uw branche.

Uw voordeel
Door ten alle tijden inzicht te hebben in de gang van zaken binnen uw bedrijf, blijft u als ondernemer beter op de hoogte van recente ontwikkelingen en kunt u indien nodig tijdig bijsturen of ingrijpen. En nog beter: u en uw medewerkers kunnen niets meer vergeten. Door de al aanwezige standaard oplossing is de instapprijs laag. Door aanpassingen te laten maken, krijgt u het gevoel een maatwerk oplossing te hebben.

 •  Alle informatie beschikbaar aan de balie.
 •  Direct inzicht in klantgegevens, lopende en historische verkopen.
 •  Vlot afhandelen van verkopen.
 •  Kasboek direct bijgewerkt.
 •  Rapportage.
 •  Complete oplossing voor kapsalon.

Uw gemak
Werken met TAM betekent werken met een eenvoudig systeem dat werkelijk door iedereen te besturen is; zelfs met minimale computerkennis. Geen moeilijke modules en op klantspecialisatie uit te breiden met extra functionaliteit.

Kassabon
De snelle kassabon printer afdrukt de klantenbonnen. Hierop staat specifieke informatie, niet alleen voor de klant maar ook ter controle:
– Welke haar behandelingen gedaan zijn,
– Het totaal aantal product verkoop,
– Het ordernummer,
– Totaal te betalen bedrag.

Door het makkelijke drop-in-systeem verwisselt u bonrollen in een handomdraai. Door het kassabon printsysteem wordt er geen inkt gebruikt en hiermee bespaart u de kosten van inktrollen en inktlinten. De controlestrook wordt opgeslagen in het elektronische journaal, wat regelmatig uitgedraaid kan worden.

Ordernummer
Er wordt gebruik gemaakt worden van ordernummers. Het ordernummer wordt groot geprint op de kassabon.

Overige functies
– Managersfuncties voor het beveiligen van bepaalde functies (facturering, rapporten, etc.).
– TAMSOFT software oplossingen zijn, via de functie voorkeursinstellingen, bijna als maatwerk toe te snijden op de wensen en eisen van de individuele kapsalon ondernemer. Kapsalon software is bovendien uitermate compleet, en alle mogelijkheden van TAM zijn voor elke gebruiker beschikbaar, maar staan een eenvoudig en simpel gebruik niet in de weg.

Voor uw particuliere klanten:
  Point Of Sale functionaliteit (evt. meerdere kassa’s met bon-printers).
  Kassabonnen, o.a. voor kapsalon artikelen.

U voert uw prijzenlijst in onze artikel module en u kunt direct beginnen met balieafhandelingen aan de kassa. Pas de TAM Kassa Software artikelen moeiteloos aan naar uw eigen wensen. Zodra u de artikelen kiest aan de kassa verschijnt de ingevoerde prijs.

Voor uw bedrijfsvoering:
  Marketing rapportage o.a. Inkomsten en Uitgaven en X- en Z-Rapportage.

Draai dag- en periodestaten uit gespecificeerd op verkoopniveau of totaal. Ook kunt u op klant specificeren, zo heeft u een duidelijk inzicht in wat er in uw winkel gebeurt. Omzetrapportages geven weer wat er per groep is verkocht. Alle inkomsten kunnen gespecificeerd worden op overzichten per klant, per betalingswijze, per artikel of juist weer alleen totalen.

Overzicht OMZET

Overzicht X- en Z-Rapport

Het is ook mogelijk om een X- en Z-rapport op te vragen. Dit is een interactief overzicht waarmee u de samengevatte gegevens van de verwerkte kassabonnen kunt opvragen. X- en Z-Rapport is te printen ook op een bonprinter.

  Relatiebeheer en Financiële administratie

Middels met deze module biedt TAMSOFT verschillende oplossingen voor uw financiële administratie. Hierin kunt u uw uitgavens bijhouden.

Inrichting bedrijfsgegevens

Voeg uw bedrijfsgegevens toe en deze worden op de bon gedrukt, evenals de persoonlijke tekst die u op de kassabon kunt toevoegen.

Back-up
Zorg altijd voor een betrouwbare back-up

Kopie maken
Het belang van een goede en actuele back-up, kan niet genoeg benadrukt worden. U heeft deze back-up nodig, wanneer u door een “storing”, niet meer verder kunt werken in de administratie.
Oorzaken komen meestal uit onverwachtte hoek. Denk bijvoorbeeld aan stroomuitval, diefstal, lekkages, of brand. Daarom is het essentieel om regelmatig een kopie te maken van uw TAMPOS administratie.
Bewaar deze backup op een veilige plaats en op een andere locatie.

Wanneer een back-up maken?
Deze vraag kunt u zelf het beste beantwoorden. Wanneer u terug moet vallen op een back-up, gaat het werk sinds de laatste back-up verloren. Veel bedrijven maken éénmaal per dag (buiten werktijden) een backup. Anderen maken een back-up aan het einde van de werkdag en nemen die mee naar huis. Bij calamiteiten gaat er maximaal één dag werk verloren.

Hoe een back-up maken?
TAMPOS beschikt over een eigen back-up procedure. Door verscheidenheid aan situaties en omstandigheden is het mogelijk om een gedetailleerd advies te geven. Voor TAMPOS geldt:
Bestanden en programmatuur staan in één map op de computer. Na het afsluiten van het programma wordt er automatisch back-up gemaakt in de map ‘Backup’. Backup bestandsformaat is zip en de bestandsnaam bestaat uit datum en tijdstip.

Aanvullende wensen / belangrijkste beperkingen pakket volgens klanten

Klanten lopen niet tegen grote beperkingen aan bij gebruik. Wel zijn er uiteraard specifieke klantwensen, en blijft het pakket continu aangepast worden naar aanleiding van klantwensen en nieuwe ontwikkelingen.

Meest onderscheidend pluspunt van dit pakket volgens klanten.

De compleetheid van het pakket. Het pakket kan gebruikt worden voor kassaverkopen, verkopen via factuur, artikelbeheer en relatiebeheer. Daarnaast bevat het pakket ook uitgebreide financiële administratie functionaliteit en factuurmodule.

Daarnaast is het pakket van TAMSOFT gericht op het vergroten van het inzicht van de ondernemer in de bedrijfsvoering. Men kan eenvoudig door verkooprapportages bladeren, waarbij men snel kan inzoomen
van overzichtsniveau naar detailniveau (en vice versa).

TAMSOFT maakt gebruik van softwaretechnieken. Het pakket is volledig gemaakt voor Microsoft Windows pcs.
De database waar het pakket op draait wordt wel lokaal bij de winkelier geïnstalleerd.
Door de gebruikte softwaretechnieken is het ook mogelijk om snel door het pakket te navigeren en is interactie is menugestuurd.

De klant staat met zijn of haar wensen centraal bij TAMSOFT Software Engineering; gedurende het gehele jaar verschijnen er updates met nieuwe functionaliteiten.

Gratis probeerversie

Om zeker te weten dat de software aan uw verwachtingen voldoet, is er een gratis demoversie beschikbaar.

Deze versie is volledig functioneel en bevat alle mogelijkheden.
Probeerversie aanvragen:

2 + 0 =

Vermeld bij de aanvraag:
Bedrijfsnaam en volledige naam.

Installeren een probleem?

TAMSOFT is graag bereid om deze installatie gratis voor u uit te voeren.
Informeer naar de mogelijkheden.

Gebruiksrecht TAM Kassa Software voor extra computer voor de zelfde vestiging is € 249,95 excl. BTW per jaar.