TAMPOS Point Of Sale
Kassa Overzicht
Artikel groep en subgroep
Artikels
Dagomzet Artikelgroep
Dagbetaling Artikelgroep
X- en Y Rapport

TAMPOS Kledingreparatie & Stomerij Kassa Software – Kassabon, Pakbon, SMS versturen, Depot, Financieel administratie- en Facturatiesysteem voor Kledingreparatie & Stomerijen.

TAM Kassa Software heeft zich bewezen in de kledingreparatie & stomerij sector. Het wordt gebruikt in Nederland en Belgie. Heel eenvoudig te beheren door de gebruikers. Ontwikkeld in samenwerking met de branche is het heel eenvoudig te leren en te gebruiken. Het aannemen van de goederen, printen van de wasbare bonnen voor de kleding, printen van kassabon met mogelijkheid van nabetaling. Heel eenvoudig leest u de bonnummer op de bon bij het ophalen voor een snelle verwerking.

Gebruiksrecht TAM Kassa Software voor Kledingreparatie en Stomerij is geschikt voor max. 1* pc € 0,86 cent per dag.

* Licenties worden geleverd op basis van het aantal pc’s dat u wilt benutten

Gebruiksrecht per jaar

Gebruiksrecht op TAM Kassa Software  voor één jaar. Dit wordt automatisch verlengd voor de periode van één jaar, tenzij u de overeenkomst minstens twee maanden voor de vervaldatum opzegt.

Gebruiksrecht per jaar heeft diverse voordelen:
Altijd de laatste versie;
Geen investering;
Huurbedrag als kosten aftrekbaar;
Gebruiksrecht telkens voor één jaar met een opzegtermijn van twee maanden;
Tarief per vestiging en per computer betaal alleen voor het aantal computers dat daadwerkelijk gebruik maakt van de software.

Beëindiging
Na beëindiging van de overeenkomst, ontvangt u geen nieuwe licentie, maar:
U bijft toegang houden tot alle gegevens in uw administratie.

Het enige wat niet meer kan, is het aanmaken van nieuwe transacties en relaties.

TAMPOS Kledingreparatie & Stomerij Kassa Software – Kassabon, Pakbon, SMS versturen, Depot, Financieel administratie- en Facturatiesysteem voor Kledingreparatie & Stomerijen.

TAM Kassa Software heeft zich bewezen in de kledingreparatie & stomerij sector. Het wordt gebruikt in Nederland en Belgie. Heel eenvoudig te beheren door de gebruikers. Ontwikkeld in samenwerking met de branche is het heel eenvoudig te leren en te gebruiken. Het aannemen van de goederen, printen van de wasbare bonnen voor de kleding, printen van kassabon met mogelijkheid van nabetaling. Heel eenvoudig leest u de bonnummer op de bon bij het ophalen voor een snelle verwerking.

FUNCTIES:

Verkoop:
* Postcode koppeling en check
* Direct afdrukken van kasbonnen of later als kopie
* Automatisch printen van wasbonnen op hydrofix papier.
* Mogelijke verkoop op krediet
* Mogelijkheid om met een touch-scherm te werken
* Registratie Ophaal, Betaald en Opgehaald datum
* Koppeling met Nederlandse en Belgische postcodes
* Bonnen in de wacht zetten
* Ingebouwde rekenmachine gebruiken
* Direct bestelling invoeren
* Direct een factuur maken – omzetten in PDF
* Direct een pakbon maken
* Direct een offerte maken
* Aparte pompkaartnummer voor schoenreparatie
* Aparte pompkaartnummer voor wasserij
* Spaarpunten verdienen
* Spaarpunten verzilveren
* Betalen met Ticket Clean Way punten

Administratie:
* Beheer van uw klanten met klantenkaarten
* Beheer van leveranciers
* Beheer in netwerkomgeving met meerdere kassa’s
* Automatisch Betalingsherinnering, Herinnering en Aanmaning maken
* Brieven schrijven
* Beheren van filialen
* Dagafsluiten voor de filiaal en Filiaalbeheer voor de hoofdkantoor
* Automatisch Backup en Restore
* Depot Module, voor de inpak afdeling. Geautomatiseerd proces, depot klanten krijgen een pakbon alleen voor ingepakte gereinigde kledingstukken.

Artikel:
* Beheer van artikelen
* Prijsafspraken
* Ticket Clean Way Punten
* Korting in procenten
* Artikel koppelen aan groep

Promotie:
* Mogelijkheid om kortingen en verschillende artikel acties te beheren
* Acties per klant beheren
* Acties per SMS versturen
* Spaarpunten per artikel,
* Korting op aantal aankopen,
* Algemeen korting per klant
* Promotie artikelen beheren
* Mogelijkheid om promotie alleen voor kaarthouders te geven.

Inkoop:
* Module voor inkoopfacturen en betalingen aan leveranciers

Rapportage:
* Inkomsten en Uitgaven (BTW/Omzet)
* Rapporten X- en Z-rapport winkel tijdens het afsluiten.
* Maandelijkse omzet met belastbare basis voor uw boekhouder
* Prijslijst
* Exporteren naar Excel in .XLSX formaat
* Lijst (nog) niet opgehaalde kledingreparatie/gereinigde kleding/wasgoed/schoen

Financieel:
* Uitgaves registereren
* Rekeningschema
* Betalingsoverzicht Kassa

Meer doen met minder werk

Met TAM Kassa Software haalt u meer uit uw onderneming. U bespaart veel tijd en uw administratie is altijd actueel. TAMPOS sluit aan op uw bedrijfsvoering en hergebruikt gegevens. Hierdoor werkt u efficiënter en hoeft u nooit meer gegevens dubbel in te voeren.

Een compleet Kassa Software voor
€ 1,02 euro per dag exc. BTW.

TAM Kassa Software is de goedkope kassa oplossing voor ondernemers die tegen de meest actuele prijzen willen afrekenen en altijd inzicht willen kunnen houden in hun kassa administratie. TAM Kassa Software vervangt uw huidige kassa software, zonder zware investeringen in hardware en software. Wat heb ik nodig voor het gebruik van TAM Kassa Software?

  Bekijk ook onze productbrochure TAM Kassa Software!

Betrouwbaar en Continuïteit

De eerste versie van TAM Kassa Software is begin 2007 in gebruik genomen. Het programma maakte zich snel onmisbaar bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden.
TAM Kassa Software is gebouwd op een beproefd concept en wordt voortdurend doorontwikkeld op basis van gebruikerservaringen en veranderende omstandigheden.

Jaar abonnement tegen een scherpe prijs!

Wanneer u zich aanmeldt voor TAM Kassa Software maakt u gebruik van een jaar abonnement voor een vaste lage prijs per jaar!. Zo heeft u geen risico, u kunt het abonnement per jaar opzeggen.

Geen investering in extra software of hardware

U kunt kassaverkopen afrekenen door middel van ons zeer gebruiksvriendelijke kassaprogramma. U heeft binnen 5 minuten uw gegevens ingevoerd en u kunt direct beginnen met afrekenen. Indien gewenst zetten we ook de artikelbestanden van kledingreparatie & stomerij branche in uw kassa administratie. Kortom, TAM Kassa Software is dé goedkope kassa automatisering die u nodig heeft.

Eenvoudig en gemakkelijk

Eenvoudig eigen artikelen en prijzen vastleggen, pakbonnen facturen uitdraaien met 1 druk op de knop, kortingsregelingen vastleggen, professionele uitstraling aan het kassapunt.

TAM Kassa Software is al vele jaren een betrouwbare partij in Kledingreparatie en Stomerij automatisering

Kledingreparatie- en winkelautomatisering is sinds 2003 onze voornaamste activiteit. Honderden klanten in diverse branches maken al jarenlang gebruik van onze automatiseringsoplossingen. Wij kennen de kneepjes van het ondernemerschap. Voor de hand liggende oplossing die veel voordelen te bieden heeft.

Alle informatie direct beschikbaar via de relatiekaart

Direct inzicht in alle kassabonnen, facturen, pakbonnen, inkopen en verkopen van uw relaties. Mogelijkheid tot het maken van extra opmerkingen die, indien gewenst, onder de aandacht gebracht worden bij het selecteren van de klant.

TAM Kassa Software beschikt over een koppeling met de postcodetabel. Met deze koppeling kan met behulp van de postcode en het huisnummer razendsnel het adres en de woonplaats opgezocht worden. Desgewenst worden deze gegevens overgenomen in de relatiekaart. Indien een ongeldige combinatie opgegeven wordt, verschijnt een waarschuwing. Het blijft mogelijk om de postcode en het adres handmatig te vullen.

Koppeling met postcodetabel

TAM Kassa Software beschikt over functionaliteit om alle postcodes eenvoudig in te lezen en te onderhouden. Hiervoor is een koppeling gemaakt met het postcodebestand. Om de postcodes te verkrijgen en actueel te houden is een abonnement niet noodzakelijk.

De postcodes worden opgezocht in een bestand dat op uw systeem aanwezig is. Dit gebeurt dus niet via een internetverbinding. Hierdoor bent u niet afhankelijk van een internetverbinding, en is de respons razendsnel.

Facturen als PDF bestand

Wist u dat u van facturen ook een PDF bestand kunt maken?

Met behulp van een PDF printeraansturing (gratis) kunt u de facturen eenvoudig afdrukken naar een PDF bestand. Dit PDF bestand kan in een email worden bijgesloten en verstuurt worden.

Makkelijk en efficiënt!.

Meerdere filialen

TAMPOS Filialen – Meerdere filialen, één administratie In samenwerking met een landelijke organisatie ontwikkelt TAMSOFT een filialen module.

TAMPOS Kassa Software (Point of Sale)

TAM Kassa Software | Pakbon | Offerte | Factuur | Openstaande posten/Herrinering/Aanmaning | Klanten | Debiteuren | Filiaal | Artikel | Pakbon Artikel | Kasoverzicht | SMS | Dagafsluiten | Filiaalbeheer | Inpakken | Brieven | Backup | Restore | Automatisch verwijderen | Financieel administratie | Elektrische Geldkistlade | Spaarpunten module, zijn er 21 software oplossingen van TAMSOFT voor alle afrekenhandelingen binnen uw branche.

TAM Kassa Software is een unieke combinatie van eenvoud, gebruiksgemak en overzicht. Door de modulaire structuur kunt u zelf bepalen welke functionaliteit voor u van belang is. De informatie en het inzicht, die TAM Kassa Software u verschaffen, zijn onontbeerlijk voor een goed management en een goede bedrijfsvoering.

Functionaliteit
TAM Kassa Software is ideaal voor die ondernemingen die behoefte hebben aan een professionele verkoopadministratie met baliebehandelingen, artikelbeheer, pakbonnen, facturering en klantbeheer. Een aantal specifieke functies waarin TAM Kassa Software uit blinkt:

Baliehandelingen

U kiest uw artikelen, drukt een kassabon of een pakbon uit met uw bedrijfsgegevens hierop vermeldt. Alle verkopen worden direct opgeslagen, zo raakt u nooit gegevens kwijt! U heeft een professionele uitstraling aan de kassa, rekent af tegen de meest up-to-date prijzen en de kassahandelingen worden ook nog eens snel uitgevoerd.

Centraal binnen de kassa software staan kassabon en pakbon, waarbinnen u handelingen uitermate snel en efficient invoert. De module kassa zorgt ervoor dat wanneer u een postcode en huisnummer bij een relatie invoert, automatisch de straatnaam en plaatsnaam zullen worden ingevuld. U kunt direct in de kassa werken, uniek systeem voor uw branche.

Alle informatie direct beschikbaar via de relatiekaart
Direct inzicht in alle kassabonnen en verkopen van uw relaties. Mogelijkheid tot het maken van extra opmerkingen die, indien gewenst, onder de aandacht gebracht worden bij het selecteren van de klant.

TAM Kassa Software beschikt over een koppeling met de postcodetabel. Met deze koppeling kan met behulp van de postcode en het huisnummer razendsnel het adres en de woonplaats opgezocht worden. Desgewenst worden deze gegevens overgenomen in de relatiekaart. Indien een ongeldige combinatie opgegeven wordt, verschijnt een waarschuwing. Het blijft mogelijk om de postcode en het adres handmatig te vullen.

Koppeling met postcodetabel
TAM Kassa Software beschikt over functionaliteit om alle postcodes eenvoudig in te lezen en te onderhouden. Hiervoor is een koppeling gemaakt met het postcodebestand. Om de postcodes te verkrijgen en actueel te houden is een abonnement niet noodzakelijk.
De postcodes worden opgezocht in een bestand dat op uw systeem aanwezig is. Dit gebeurt dus niet via een internetverbinding. Hierdoor bent u niet afhankelijk van een internetverbinding, en is de respons razendsnel.

Uw voordeel
Door ten alle tijden inzicht te hebben in de gang van zaken binnen uw bedrijf, blijft u als ondernemer beter op de hoogte van recente ontwikkelingen en kunt u indien nodig tijdig bijsturen of ingrijpen. En nog beter: u en uw medewerkers kunnen niets meer vergeten. Door de al aanwezige standaard oplossing is de instapprijs laag. Door aanpassingen te laten maken, krijgt u het gevoel een maatwerk oplossing te hebben.

  Alle informatie beschikbaar aan de balie
  Direct inzicht in klantgegevens, lopende en historische verkopen
  Vlot afhandelen van verkopen
  Kasboek direct bijgewerkt
  Rapportage
  Complete oplossing voor o.a. kledingreparatie en stomerijen

Uw gemak
Werken met TAM betekent werken met een eenvoudig systeem dat werkelijk door iedereen te besturen is; zelfs met minimale computerkennis. Geen moeilijke modules en op klantspecialisatie uit te breiden met extra functionaliteit.

Kassabon
De snelle kassabon printer afdrukt de klantenbonnen. Hierop staat specifieke informatie, niet alleen voor de klant maar ook ter controle:
– Welke kledingstukken gereinigd moeten worden,
– Het totaal aantal kledingstukken (bijvoorbeeld een 3-delig pak = 3 kledingstukken),
– Het ordernummer,
– Eventueel overige artikelen en reparaties (deze artikelen krijgen geen kledingbon),
– Eventueel de afhaaldag zodat de klant weet wanneer de kledingstukken gereinigd en gerepareerd zijn.

Door het makkelijke drop-in-systeem verwisselt u bonrollen in een handomdraai. Door het kassabon printsysteem wordt er geen inkt gebruikt en hiermee bespaart u de kosten van inktrollen en inktlinten. De controlestrook wordt opgeslagen in het elektronische journaal, wat regelmatig uitgedraaid kan worden.

Ordernummer
Er wordt gebruik gemaakt worden van ordernummers. Het ordernummer wordt groot geprint op zowel de kassabon als op de kledingbon.

Kortings- en Spaarpuntensysteem voor vaste klanten
Met dit kortingssysteem krijgen vaste klanten bijvoorbeeld 10% direct op hun aankopen. Met dit spaarpuntensysteem sparen vaste klanten spaarpunten op hun aankopen, in plaats van kortingssysteem. Iedere aankoop wordt bij het afrekenen geregistreerd op uw persoonlijke klantaccount. Gespaarde punten worden uitgekeerd in de vorm van een spaarpunten coupon. . Voordelen van vaste klanten zijn:

 Klantenkaart voor bijv. kortingsysteem en/of spaarpuntensysteem 

 • Omzet per klant
 •  Complete historie van klant
 •  Opbouwen van mobiele nummers voor SMS reclames of aanbiedingen!
 •  Opbouwen van e-mail adressen voor e-marketing
 •  Vrije opmerkingen bij klant te plaatsen.

Wasbare bon (Receiptbon)
Het is mogelijk om wasbare bon voor de kleding te printen. Door de speciale printer met hydropapier worden wasbare bon geprint, ook wel receipt genoemd. Deze wasbare bon is geschikt om te gebruiken tijdens het reinigingsproces.
Op deze wasbare bon staat de volgende informatie:
-Het ordernummer
-Omschrijving van het artikel,
-Of het onderdeel is van een geheel (bijvoorbeeld een 3-delig pak),
-Ophaaldatum

Overige functies
– Managersfuncties voor het beveiligen van bepaalde functies (facturering, rapporten, SMS).
– TAMSOFT software oplossingen zijn, via de functie voorkeursinstellingen, bijna als maatwerk toe te snijden op de wensen en eisen van de individuele kledingreparatie en stomerij ondernemer. Kledingreparatie & Stomerij software is bovendien uitermate compleet, en alle mogelijkheden van TAM zijn voor elke gebruiker beschikbaar, maar staan een eenvoudig en simpel gebruik niet in de weg.

DEPOTS

Om uw kwaliteitsservice dichterbij bij uw klanten te brengen, beschikken wij over ‘Pakbon’ en ‘Inpakken’ programma om uw depots te beheren. Daarin kunt u uw stoomgoed zorgvuldig beheren, inpakken en bijhouden.

Voor uw particuliere klanten:
  Point Of Sale functionaliteit (evt. meerdere kassa’s met bon-printers).
  Kassabonnen, o.a. voor kledingreparatie- en stomerijartikelen.
  Kleding bonnen (Receipt).
  Registratie nabetaling.
  Klanten kortingsysteem.
  Spaarpunten voor het kopen van een artikel.
  Spaarpunten verzilveren / Huidige spaarpunten opvragen.
  Klanten SMS systeem (reclame).
  Ophaal datum op kassabon.
  Artikelbeheer.

U voert artikelbestanden in via de import tool en u kunt direct beginnen met balieafhandelingen aan de kassa. Pas de TAM Kassa Software artikelen moeiteloos aan naar uw eigen wensen. U hoeft uw artikelen dus niet meer te voorzien van een prijsetiket! Zodra u de artikelen kiest aan de kassa verschijnt de ingevoerde prijs.

Kortingsregelingen
Krijgen uw (vaste) klanten een kortingspercentage op een bepaalde artikel? U maakt simpel een regeling aan. Voeg de korting aan een artikelnummer toe en de regeling wordt direct toegepast. De percentages worden ook op de kassabon afgedrukt.

  Klanten beheer.
Voer eenvoudig alle gegevens van uw klanten in. Alle informatie over uw klanten is binnen handbereik, voeg prijsafspraken en extra informatie over de klant toe. Uw transacties en klantgegevens blijven digitaal bewaard, staan veilig op de computer en zijn altijd voor u opvraagbaar.

  Elektronische Kassa Module .
  Verzamel kassabon naar hoofdvestiging.
  Klanten Display Module.

Voor uw zakelijke klanten:

 •  Pakbonnen.
 •  Facturen.
 •  Depot.
 •  
 •  Routeplanning voor depot (afhalen en bezorgen).
 •  Mailing.
 •  Debiteuren beheer.

Wanneer u een verkoop op rekening heeft gedaan, verschijnt de pakbon in het debiteurenoverzicht en kunt u gaan factureren wanneer u wenst. Draai met een druk op de knop facturen uit en verwerk de betalingen van op rekening verkochte artikelen. In het debiteurenoverzicht ziet u in een oogopslag welke bedragen nog openstaan en hoelang.
 Artikel beheer.

Voor uw bedrijfsvoering:
  Marketing rapportage o.a. Inkomsten en Uitgaven en X-Rapportage. Draai dag- en periodestaten uit gespecificeerd op verkoopniveau of totaal. Ook kunt u op klant specificeren, zo heeft u een duidelijk inzicht in wat er in uw winkel gebeurt. Omzetrapportages geven weer wat er per groep is verkocht. Alle inkomsten kunnen gespecificeerd worden op overzichten per klant, per betalingswijze, per artikel of juist weer alleen totalen.

Overzicht OMZET

Overzicht X-Rapport

Het is ook mogelijk om een X-rapport op te vragen. Dit is een interactief overzicht waarmee u de samengevatte gegevens van de verwerkte kassabonnen kunt opvragen. X-Rapport is te printen ook op een bonprinter.

  Relatiebeheer en Mailing
  Financiële administratie

Middels met deze module biedt TAMSOFT verschillende oplossingen voor uw financiële administratie. Hierin kunt u uw uitgavens bijhouden.

Inrichting bedrijfsgegevens

Voeg uw bedrijfsgegevens toe en deze worden op de bon gedrukt, evenals de persoonlijke tekst die u op de kassabon kunt toevoegen.

Meerdere filialen, één administratie
In samenwerking met een landelijke organisatie ontwikkelde TAMSOFT een filialen module. Met deze uitbreiding wordt het mogelijk om filialen te laten werken in één centrale TAMPOS administratie. Heeft u TAM Kassa Software verspreid over meerdere vestigingen, dan is de TAM filiaalstructuur de flexibiliteit dit u nodig heeft. Het is een zeer uitgebreide Hoofdkantoor-Filiaal versie. In het geval dat u meerdere vestigingen aan elkaar wilt koppelen hebben wij de ultieme oplossing voor u, namelijk de module Filiaalbeheer. D.m.v. het Filiaalbeheer worden alle losstaande kassa’s (waar dan ook ter wereld) gesynchroniseerd. Het pakket laat de verschillende kassa’s met Hoofdkantoor via het internet communiceren en zorgt dat alle gegevens centraal opgeslagen worden.

 • Speciale voorzieningen
  • Om de administratie geschikt te maken voor het werken met filialen, zijn een aantal voorzieningen gerealiseerd, waarmee per filiaal bepaald wordt, welke informatie voor het filiaal toegankelijk is.
 • Verbindingen
  • Voor de verbindingen met de filialen wordt gebruik gemaakt van standaard internet aansluitingen.
 • Standaard
  • De filialen oplossing is standaard in TAMPOS aanwezig. Heeft u filialen of gaat u een filiaal openen? Informeer dan naar de speciale tarieven en mogelijkheden.

Back-up
Zorg altijd voor een betrouwbare back-up

Kopie maken
Het belang van een goede en actuele back-up, kan niet genoeg benadrukt worden. U heeft deze back-up nodig, wanneer u door een “storing”, niet meer verder kunt werken in de administratie.
Oorzaken komen meestal uit onverwachtte hoek. Denk bijvoorbeeld aan stroomuitval, diefstal, lekkages, of brand. Daarom is het essentieel om regelmatig een kopie te maken van uw TAMPOS administratie.
Bewaar deze backup op een veilige plaats en op een andere locatie.

Wanneer een back-up maken?
Deze vraag kunt u zelf het beste beantwoorden. Wanneer u terug moet vallen op een back-up, gaat het werk sinds de laatste back-up verloren. Veel bedrijven maken éénmaal per dag (buiten werktijden) een backup. Anderen maken een back-up aan het einde van de werkdag en nemen die mee naar huis. Bij calamiteiten gaat er maximaal één dag werk verloren.

Hoe een back-up maken?
TAMPOS beschikt over een eigen back-up procedure. Door verscheidenheid aan situaties en omstandigheden is het mogelijk om een gedetailleerd advies te geven. Voor TAMPOS geldt:
Bestanden en programmatuur staan in één map op de computer. Na het afsluiten van het programma wordt er automatisch back-up gemaakt in de map ‘Backup’. Backup bestandsformaat is zip en de bestandsnaam bestaat uit datum en tijdstip.

Aanvullende wensen / belangrijkste beperkingen pakket volgens klanten

Klanten lopen niet tegen grote beperkingen aan bij gebruik. Wel zijn er uiteraard specifieke klantwensen, en blijft het pakket continu aangepast worden naar aanleiding van klantwensen en nieuwe ontwikkelingen.

Meest onderscheidend pluspunt van dit pakket volgens klanten

De compleetheid van het pakket. Het pakket kan gebruikt worden voor kassaverkopen, verkopen via orders, artikelbeheer en relatiebeheer. Daarnaast bevat het pakket ook uitgebreide financiele administratie functionaliteit, pakbon-, factuur-, en SMSmodule.

Daarnaast is het pakket van TAMSOFT gericht op het vergroten van het inzicht van de ondernemer in de bedrijfsvoering. Men kan eenvoudig door verkooprapportages bladeren, waarbij men snel kan inzoomen
van overzichtsniveau naar detailniveau (en vice versa).

TAMSOFT maakt gebruik van softwaretechnieken. Het pakket is volledig gemaakt voor Microsoft Windows pcs.
De database waar het pakket op draait wordt wel lokaal bij de winkelier geïnstalleerd.
Door de gebruikte softwaretechnieken is het ook mogelijk om snel door het pakket te navigeren en is interactie is menugestuurd.

De klant staat met zijn of haar wensen centraal bij TAMSOFT Software Engineering; gedurende het gehele jaar verschijnen er updates met nieuwe functionaliteiten.

Gratis probeerversie

Om zeker te weten dat de software aan uw verwachtingen voldoet, is er een gratis demoversie beschikbaar.

Deze versie is volledig functioneel en bevat alle mogelijkheden.
Probeerversie aanvragen:

9 + 8 =

Vermeld bij de aanvraag:
 Bedrijfsnaam en volledige naam.

Installeren een probleem?

TAMSOFT is graag bereid om deze installatie gratis voor u uit te voeren.
Informeer naar de mogelijkheden.

Gebruiksrecht TAM Kassa Software voor extra computer voor de zelfde vestiging is € 249,95 excl. BTW per jaar.