TAM Pandjeshuis Kassa Software – Inkoop, Verkoop, Terugkoop, Terugkoopverstreken, Wachtverkoop, Kas, Klanten, Debiteuren, Crediteuren, Relaties.

TAM Kassa Software heeft zich bewezen in de Pandjeshuis sector. Het wordt gebruikt in Nederland. Heel eenvoudig te beheren door de gebruikers. Ontwikkeld in samenwerking met de branche is het heel eenvoudig te leren en te gebruiken. Het aannemen van de goederen en printen van kassabon. Heel eenvoudig leest u de bonnummer op de bon bij het ophalen voor een snelle verwerking.

Gebruiksrecht TAM Kassa Software voor Pandjeshuis is geschikt voor max. 1* pc € 1,37 euro per dag.

* Licenties worden geleverd op basis van het aantal pc’s dat u wilt benutten

Gebruiksrecht per jaar

Gebruiksrecht op TAM Kassa Software  voor één jaar. Dit wordt automatisch verlengd voor de periode van één jaar, tenzij u de overeenkomst minstens twee maanden voor de vervaldatum opzegt.

Gebruiksrecht per jaar heeft diverse voordelen:
Altijd de laatste versie;
Geen investering;
Huurbedrag als kosten aftrekbaar;
Gebruiksrecht telkens voor één jaar met een opzegtermijn van 30 dagen;
Tarief per vestiging en per computer, betaal alleen voor het aantal computers dat daadwerkelijk gebruik maakt van de software.

Beëindiging
Na beëindiging van de overeenkomst, ontvangt u geen nieuwe licentie, maar:
U bijft toegang houden tot alle gegevens in uw administratie.
Alle lopende beleningen kunnen gewoon verlengd en afgewerkt worden, ook na beëindiging van de overeenkomst.
Het enige wat niet meer kan, is het aanmaken van nieuwe transacties en relaties.

TAM Pandjeshuis Kassa Software – Inkoop, Verkoop, Terugkoop, Wachtverkoop (Drop Off), Voorraad, Kas, Uitgavenboek, In- en Uitgaven, Klanten, Debiteuren, Crediteuren en Relaties.

TAM Kassa Software heeft zich bewezen in de Pandjeshuis sector. Het wordt gebruikt in Nederland. Heel eenvoudig te beheren door de gebruikers. Ontwikkeld in samenwerking met de branche is het heel eenvoudig te leren en te gebruiken. Het aannemen van de goederen en printen van kassabon. Heel eenvoudig leest u de bonnummer op de bon bij het ophalen voor een snelle verwerking.

FUNCTIES:

Verkoop:
* Direct een verkoopbon maken – Directe Verkoop
* Direct afdrukken van kasbon of factuur
* Bonnen in de wacht zetten
* Ingebouwde rekenmachine gebruiken
* Betalings overzicht

Inkoop:

* Direct een inkoop factuur maken – Directe Inkoop
* Inkoop factuur afdrukken
* Inkoop contract afdrukken
* Betalings overzicht

*Geregistereerde goederen op de website van Digitaal Opkopers Register (DOR) kunnen geexporteert worden als Excel export bestand. Deze kan dan weer geimporteerd worden in de Inkoop factuur.

Terugkoop:

* Direct een terugkoop factuur maken – Tijdelijk belenen/verpanden
* Terugkoop factuur afdrukken
* Terugkoop contract afdrukken
* Betalings overzicht

Wachtverkoop:

* Direct een wachtverkoop factuur maken – Consignatie – Drop Off.
* Wachtverkoop factuur afdrukken.
* Betalings overzicht

* Zodra het product verkocht wordt, wordt het wachtverkoop afgehandeld.

Uitgavenboek:

* Direct een uitgaven registereren
* Bedragen incl. BTW, BTW Hoog en Laag
* Uitgaven koppelen aan Factuur
* Betalingen registereren

Administratie:

* Mogelijkheid om met een touch-scherm te werken
* Mogelijkheid om met een sticker systeem te werken, ook barcode wordt afgedrukt op sticker
* Koppeling met Nederlandse postcodes en postcode check

* Beheer van uw klanten met klantenkaarten. Beheer van uw debiteuren, crediteuren en relaties.

* Beheer in netwerkomgeving met meerdere kassa’s
* Automatisch herinnering voordat belening afloopt
* Automatisch Backup en Restore
* Online Backup

Artikel:

* Beheer van artikelen
* Artikel koppelen aan groep en subgroep
* Automatisch barcode genereren
* Artikel afdrukken op sticker, eventueel met barcode
* Artikel foto koppelen
* Automatisch Voorraad bijhouden
* Handmatig Vooraad mutaties invoeren

Rapportage:

* Inkomsten en Uitgaven (BTW/Omzet)
* Maandelijkse omzet met belastbare basis voor uw boekhouder
* Prijslijst
* Lijst (nog) niet opgehaalde verpande producten
* Overzichten exporteren naar Excel in .XLS formaat

Financieel:
* Kas inkomsten en uitgaves registereren
* Betalingsoverzicht Kassa

Meer doen met minder werk

Met TAM Kassa Software haalt u meer uit uw onderneming. U bespaart veel tijd en uw administratie is altijd actueel. TAMPOS sluit aan op uw bedrijfsvoering en hergebruikt gegevens. Hierdoor werkt u efficiënter en hoeft u nooit meer gegevens dubbel in te voeren.

Een compleet kassa software voor
€ 499,95 euro per jaar

TAM Kassa Software is de goedkope kassa oplossing voor ondernemers die tegen de meest actuele prijzen willen afrekenen en altijd inzicht willen kunnen houden in hun kassa administratie. TAM Kassa Software vervangt uw huidige kassa software, zonder zware investeringen in hardware en software. Wat heb ik nodig voor het gebruik van TAM Kassa Software?

  Bekijk ook onze handleiding TAM Pandjeshuis Kassa Software!

Betrouwbaar en Continuïteit

De eerste versie van TAM Kassa Software is begin 2007 in gebruik genomen. Het programma maakte zich snel onmisbaar bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden.
TAM Kassa Software is gebouwd op een beproefd concept en wordt voortdurend doorontwikkeld op basis van gebruikerservaringen en veranderende omstandigheden.

Jaar abonnement tegen een scherpe prijs!

Wanneer u zich aanmeldt voor TAM Kassa Software maakt u gebruik van een jaar abonnement voor een vaste lage prijs per jaar!. Zo heeft u geen risico, u kunt het abonnement per jaar opzeggen.

Geen investering in extra software of hardware

U kunt kassaverkopen afrekenen door middel van ons zeer gebruiksvriendelijke kassaprogramma. U heeft binnen 5 minuten uw gegevens ingevoerd en u kunt direct beginnen met afrekenen. Indien gewenst zetten we ook de artikelbestanden van kledingreparatie & stomerij branche in uw kassa administratie. Kortom, TAM Kassa Software is dé goedkope kassa automatisering die u nodig heeft.

Eenvoudig en gemakkelijk

Eenvoudig eigen artikelen en prijzen vastleggen, pakbonnen facturen uitdraaien met 1 druk op de knop, kortingsregelingen vastleggen, professionele uitstraling aan het kassapunt.

Heling en Digitale Opkopers Register (DOR)

Volgens de wet moeten opkopers van tweedehands goederen hun ingekochte goederen registreren. Om het de opkopers makkelijker te maken is het Digitaal Opkopers Register (DOR) ontwikkeld. Het DOR is de moderne variant van het papieren register. Het is te raadplegen van de website www.stopheling.nl.

Geregistereerde goederen kunnen geexporteert worden als Excel export bestand. Deze kan dan weer geimporteerd worden in de Inkoop factuur.

TAM Kassa Software is al vele jaren een betrouwbare partij in Pandjeshuis automatisering

Pandjeshuis- en winkelautomatisering is sinds 2003 onze voornaamste activiteit. Honderden klanten in diverse branches maken al jarenlang gebruik van onze automatiseringsoplossingen. Wij kennen de kneepjes van het ondernemerschap. Voor de hand liggende oplossing die veel voordelen te bieden heeft.

Alle informatie direct beschikbaar via de relatiekaart

Direct inzicht in alle kassabonnen, facturen, pakbonnen, inkopen en verkopen van uw relaties. Mogelijkheid tot het maken van extra opmerkingen die, indien gewenst, onder de aandacht gebracht worden bij het selecteren van de klant.

TAM Kassa Software beschikt over een koppeling met de postcodetabel. Met deze koppeling kan met behulp van de postcode en het huisnummer razendsnel het adres en de woonplaats opgezocht worden. Desgewenst worden deze gegevens overgenomen in de relatiekaart. Indien een ongeldige combinatie opgegeven wordt, verschijnt een waarschuwing. Het blijft mogelijk om de postcode en het adres handmatig te vullen.

Koppeling met postcodetabel

TAM Kassa Software beschikt over functionaliteit om alle postcodes eenvoudig in te lezen en te onderhouden. Hiervoor is een koppeling gemaakt met het postcodebestand. Om de postcodes te verkrijgen en actueel te houden is een abonnement niet noodzakelijk.

De postcodes worden opgezocht in een bestand dat op uw systeem aanwezig is. Dit gebeurt dus niet via een internetverbinding. Hierdoor bent u niet afhankelijk van een internetverbinding, en is de respons razendsnel.

Facturen als PDF bestand

Wist u dat u van facturen ook een PDF bestand kunt maken?

Met behulp van een PDF printeraansturing (gratis) kunt u de facturen eenvoudig afdrukken naar een PDF bestand. Dit PDF bestand kan in een email worden bijgesloten en verstuurt worden.

Makkelijk en efficiënt!.

TAM Kassa Software (Point of Sale)

TAM Kassa Software | Verkoop Factuur | Inkoop Factuur | Terugkoop Factuur | Terugkoop Verstreken | Wachtverkoop Factuur | Klanten | Debiteuren | Crediteuren | Relaties | Filiaal | Artikel | Artikelgroepen | Kasoverzicht | Dagafsluiten | Filiaalbeheer | Backup | Online Backup | Restore | Oude Backups Automatisch verwijderen | Financieel administratie | Kas |  Elektrische Kassalade zijn er 22 modules software oplossingen van TAMSOFT voor alle afrekenhandelingen binnen uw branche.

TAM Kassa Software is een unieke combinatie van eenvoud, gebruiksgemak en overzicht. Door de modulaire structuur kunt u zelf bepalen welke functionaliteit voor u van belang is. De informatie en het inzicht, die TAM Kassa Software u verschaffen, zijn onontbeerlijk voor een goed management en een goede bedrijfsvoering.

Functionaliteit
TAM Kassa Software is ideaal voor die ondernemingen die behoefte hebben aan een professionele verkoopadministratie met baliebehandelingen, artikelbeheer, verkoop factuur, terugkoop factuur, inkoop factuur, wachtverkoop factuur en klantbeheer. :

Gebruiksrecht TAM Kassa Software voor extra computer voor de zelfde vestiging is € 249,95 excl. BTW per jaar.

Gratis probeerversie

Om zeker te weten dat de software aan uw verwachtingen voldoet, is er een gratis demoversie beschikbaar.

Bekijk ook onze handleiding TAM Pandjeshuis Kassa Software!

Deze versie is volledig functioneel en bevat alle mogelijkheden.

Probeerversie aanvragen:

8 + 9 =

Vermeld bij de aanvraag:
Bedrijfsnaam en volledige naam.

Installeren een probleem?

TAMSOFT is graag bereid om deze installatie gratis voor u uit te voeren.
Informeer naar de mogelijkheden.